over ons

 
over ons

over ons

over ons

 

Hermes Project is een regionaal opererende projectontwikkelaar en vastgoedbeheerder.

Oprichter Piet Hermes - voorheen eigenaar/directeur van aannemersbedrijf Hermes Bouw - ging in 1999 met zoon Marcel verder in de projectontwikkeling.

Ervaren
Bijna 20 jaar actief in (her)ontwikkelen en realiseren van bouwplannen op het vlak van wonen, werken, winkelen, verblijven en in het beheer van vastgoed.

Onafhankelijk
Hermes Project is volledig onafhankelijk, zowel financieel als operationeel. Wij zijn niet gebonden aan bouwers, banken of andere financiële instellingen. Vanuit deze zelfstandige en solide positie zijn wij autonoom in denken en doen. Zo zijn wij vrij in de keuze van stedenbouwkundigen, architecten en bouwers die het beste passen bij plan en plek. Hierdoor kunnen wij alle ruimte geven aan creativiteit en originaliteit. 

Dit stelt ons in staat projecten te ontwikkelen die zich onderscheiden door aantrekkelijkheid, innovatie en duurzaamheid. En die tegelijkertijd realistisch en rendabel zijn.

Visie
Aan de ontwikkeling van onze projecten ligt een duidelijke visie ten grondslag. Inspelen op de locatie en het bieden van iets eigens en exclusiefs. Daarbij staan wij open voor de wensen van onze bewoners en gebruikers. Wij willen weten hoe zij willen leven, wonen en werken. Alleen dan kunnen wij aantrekkelijke projecten realiseren.

Beheer
Naast projectontwikkeling heeft Hermes Project een eigen vastgoedportefeuille; woningen, winkels en kantoren in Berkel en Rodenijs welke verhuurd worden.

Team
We werken met een klein, betrokken team. Dit is mogelijk door bij elk project samen te werken met relaties die zich in het verleden hebben bewezen.

Contact
Wilt u meer weten over onze organisatie, onze projecten, onze vastgoedportefeuille of mogelijke verkoop van onroerend goed of gronden, neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag met u geheel vrijblijvend de mogelijkheden.